2016. június 29., szerda

KIYO GPS800 lézer radar detektor trafipax előjelző - Jelenlegi ára: 37 000 Ft

Előre feltöltött, ingyenesen frissíthető GPS adatbázis alapján magyar nyelven jelzi előre a telepített traffipaxok, átlagsebességmérő zónák, szekciókamerák, jelzőlámpába épített traffipaxok, veszélyes útszakaszok helyét.
Ezek a sebességmérő rendszerek sok esetben egyáltalán nem bocsátanak ki semmilyen jelet, ezért nem jelezhetőek előre radar- és lézerdetektorral és lézerblokkolóval, csak GPS Detektorral.
Intelligens Radar Aktiválás Téves riasztást csökkentő funkció, amely használatával a GPS800-hoz csatlakoztatott Radardetektor Modul csak akkor ad radarjelzést, ha Ön egy telepített traffipax környékén jár.
A funkciót kizárólag Magyarország területén használja!
Aktuális idő jelzése Ha megvan a GPS kapcsolat és áll az autó, akkor kiírja az aktuális időt.
Az időzóna külön állítható a menüben. Riasztási távolság Beállítható, hogy milyen távolságból adjon ri asztást a GPS800. 3 különböző távolság állítható be: 250, 500 és 750m.
GPS technológia a traffipaxvédelemben A GPS technológia használatával még pontosabb információt kaphatunk a fixen telepített sebességmérő készülékek helyzetéről, miközben a zavaró téves riasztásokat is radikálisan csökkenthetjük.
A GPS adatbázissal rendelkező detektorok azokról a sebességmérő eszközökről is képesek tájékoztatni, amelyek semmilyen jelet nem bocsátanak ki, tehát nem érzékelhetők sem radar- és lézerdetektorral, sem lézerblokkolóval.
Magyarországon 2015 közepétől 365 darab fix automata kamera kerül kihelyezésre a VÉDA - Közúti Intelligens Kamerahálózat részeként.
Ezeknek a készülékeknek a helyzete nem változtatható, ezért GPS technológia segítségével előre jelezhetők.
Beépítés házilag megoldható.  
A készülék használata:  
A készüléket a gyújtás ráadásá val tudjuk bekapcsolni.
Az aktív áll! apotot hang és fény is jelzi.
Előre telepített, frissíthető adatbázisa és a GPS vevő segítségével a GPS800 folyamatosan nyomon követi az aktuális pozíciót, és azt is, hogy az adott útvonalon található-e sebességmérő készülék vagy egyéb veszély.
Ha egy ilyen pozícióhoz közeledik, magyar nyelven figyelmeztet a távolságra és a megengedett sebesség túllépésére, ami ekkor időben korrigálható.


Jelenlegi ára: 37 000 Ft
Az aukció vége: 2016-07-20 16:18 . KIYO GPS800 lézer radar detektor trafipax előjelző - Jelenlegi ára: 37 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése