2017. május 25., csütörtök

Xiaomi Mi Band XMSH03HM aktivitásmérő - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Eladó a képen létható Xiaomi Mi Band XMSH03HM  aktivitásmérő. A termék új, bontatlan!
A Te stílusod, a Te életed a csuklódon 
A Xiaomi MiBand-el soha nem állsz le. Viseld mindig ezt a vékony, stílusos eszközt, és motiváld magad, hogy még aktívabb legyél. Méri a lépéseid, a megtett távolságot és az elégetett kalóriát, és megmutatja, hogy mennyi hiányzik még a napi kitűzött célod teljesítéséhez. Legyél bármilyen erőnléti szinten, azt biztosan tudod már, hogy a napi lépéseid hozzájárulnak az egészséges életmódodhoz. Akármilyen egyszerűnek is tűnik felkelni a karosszékből egy kis mozgásra, ezt tervhez kötni egészen más dolog. Itt segít a Xiaomi MiBand, mely a szándékot élettartamra szóló szokássá alakítja. Az előlap felülete alatt elhelyezett, 3 db. változtatható színű LED státuszjelző található.  
A karkötő állandó kapcsolatban van a telefonnal, de a Bluetooth kapcsolat megszűntetése után is gyűjti az adatokat, majd kapcsolódáskor szinkronizálja őket a telefonnal. A különböző színű és változatos mintázatú karpántok egyben divatos kiegészítők, így válik a Xiaomi MiBand ruhatárad szerves részévé.  
A Xiaomi MiBand-et úgy tervezték meg, hogy bármilyen szituációban használható legyen. Az IP67 vízállóságnak hála nem jön zavarba a nedves helyzetekben sem: a zuhany alatt, az esőben, a strandon vagy a medence partján.  
Tulajdonságok :  
töltés: usb kábel
Bluetooth 4. 0
aktivitásmérés
intelligens ébresztés
adatok tárolása
változtatható fényű LED-ek
jobb-, vagy balkezes használat
távolságmérés
lépésszámláló
megosztás közösségi hálózatokon
üzemidő: kb. 25-30 nap
kompatibilitás: legalább Android 4. 4
vízállóság: IP67
színek:  fekete,  zöld, kék, rózsaszín
méret: 14 x 9 x 23 mm (pánt: 57 - 205 mm)
tömeg: 5 g


Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2017-06-15 14:29 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése