2017. július 27., csütörtök

PES 2016 Pro Evolution Soccer PC játék - Jelenlegi ára: 8 990 Ft

Eladó a képen látható PES 2016 Pro Evolution Soccer PC játék! A termék új, bontatlan!
Idén sem maradunk új Pro Evolution Soccer nélkül, ezáltal a focis játékok kedvelői újfent szembenézhetnek azzal a dilemmával, hogy az EA Sports vagy inkább a Konami sorozatát válasszák a virtuális sportoláshoz. A választás pedig idén minden eddiginél nehezebb lesz, hiszen a PES 2016 nem csak a grafika terén erősít ismét ? köszönhetően a Metal Gear Solid V-öt is meghajtó FOX Engine-nek ?, hanem a játékmenet finomításának szempontjából is.  
A Konami teljesen átdolgozta például a Master League játékmódot, amely mellett a Bajnokok Ligája és a teljes Európa Liga szintén szerepet kapott, de a UEFA mellett visszatér az összes korábbi egy- és többjátékos lehetőség is. Jelentősebb változásra számíthatunk a meccsek tekintetében, amelyek minden eddiginél változatosabb és realisztikusabb formában tündökölnek. Alaposan átalakult a mesterséges intelligencia, aminek hála a játékosok sokkal okosabbak lettek, jobban alkalmazkodnak a helyzetekhez, így például mindig megfelelően helyezkednek el a pályákon és segítenek a gólszerzésben. Egészen sajátos életet élnek a pályán a kapusok is, akik szintén alkalmazkodnak a kialakult helyzethez, és nem csak a kapuban álldogálnak majd, hanem kifutnak a 16-osig, vagy mozognak a védőkkel, akárcsak a valóságban.  
Jelentős változás történt a fizika tekintetében, ezáltal a játékosok valószerűen ütköznek, mi több, csatáznak majd a pályákon, és a koccanásoknak vagy az eséseknek következményeik is lesznek. A rengeteg új animációnak és mozdulatnak köszönhetően finomodtak a cselezések, de arra is lehetőségünk lesz, hogy kibillentsünk az egyensúlyából egy játékost, így hozzájutva a labdához. Abszolút újdonságként érkezik a dinamikus időjárás, aminek köszönhetően bármikor eleredhet a pályán az eső, és ez alapjaiban változtathatja meg a meccs végeredményét, hiszen a víztől a fű csúszósabbá válik, ami a labda és a játékosok viselkedésére egyaránt negatív hatást gyakorol.  


Jelenlegi ára: 8 990 Ft
Az aukció vége: 2017-08-02 22:51 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése