2017. augusztus 25., péntek

Smart Trike, Tricikli Fisher Price Elite kék fehér újszerű - Jelenlegi ára: 16 000 Ft

Kék fehér Fisher Price 3 in 1 tricikli, szép állapotban, szinte csak bent használt pár alkalommal.
A smarTrike Fisher-Price Elite Blue egy fenséges tricikli nagyon szép élénk égszínkék színben, zsiráf motívummal. A tricikli gyermekével együtt nő 10 hónapos kortól egészen 3 éves korig. A tricikli 3 pontos biztonsági övvel rendelkezik Y alakban, puha béléssel a gyermek vállai és egész teste körül, amely védi, melegíti és magas komfortérzést biztosít számára. Tartalmaz egy különálló biztonsági övet és egy biztonsági műanyag oldalsó támaszt is, melyet később leszerelhetünk. Az ergonómikusan formált magas háttámla biztosítja a gyermek helyes testtartását és kényelmes ülést biztosít hosszú távon is.
Az ülés végén egy fejtámla található, hogy a gyermek a fejecskéjét minden pozícióban egy kényelmes de szilárd támaszra dönthesse. A szülő számára szintén nagyon kényelmes a tricikli, a teleszkópos és állítható magasságú vezetőkarnak köszönhetően, amely később egyszerűen eltávolítható. A Press-out biztosíték az első keréken megakadályozza a pedál forgását, mikor a szülő vezeti a triciklit. A tricikli kormányát biztosítékkal lezárhatjuk és így kizárólag a szülő irányítja a járműt. A konstrukciója fém, melyet ütésálló műanyag borítással kombináltak. A gyermek feje felett egy állítható napellenző található, amely megvédi gyermekét a káros napsugaraktól. A kerekei minőséges gumiból készültek.
A tricikli rendelkezik egy lábbal használható fékkel, csúszásgátló pedállal és összecsukható lábtartóval a kisebb gyerekeknek, amikor még nem érik el a pedált. A dönthető kosár a tricikli hátsó részén nagyon praktikus a játékok tárolására. Az egész tricikli szilárd és stabil fém konstrukcióval készült. A smarTrike tricikli márka világszerte a legkelendőbb és legjobbra értékelt gyermek tricikli gyártó márka. Évtizedek óta a piacon van és elsőként vezette be az állítható magasságú szülőkormány innovációját. A smarTrike világelső a gyermek triciklik eladásában, gyártásában és fejlesztésében. Évenként millió triciklit ad el, ami garantáltan biztosíték a minőségre.
Jellemzői
    3-pontos biztonsági öv párnázott részekkel
    magasított háttámla
    párnázott ülés
    állítható és levehető szülőkormány
    napellenző a káros UV sugarak ellen
    modern levehető napellenző
    gumi kerekek
    csúszásmentes pedálok
    leszerelhető kéztámasz
    billentehtő kosár
    teljes fémváz
    praktikus táska
    leszerelhető elemek
    ajánlott 10-36 hónapos gyereknek
    megfelel az előírt szabályoknak
Előnyei
    extra biztonság
    extra komfort
    kényelem szülőnek és gyereknek
    napfény előli védelem
    jobb utazási körülmények
    csúszásmentes támaszték
    kényelem a használat korai fázisában
    tartósság
    anyai kényelem
    maximális kihasználás


Jelenlegi ára: 16 000 Ft
Az aukció vége: 2017-09-15 09:49 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése