2018. január 28., vasárnap

Bresser LCD mikroszkóp (Eredetileg 70e) Digitális kijelzővel - Jelenlegi ára: 60 000 Ft

A Bresser LCD mikroszkóp 5 MP egy figyelemre méltó digitális eszköz a mikrovilág megfigyelése terén.
Okulár helyett 88 mm átmérőjű LCD kijelzőn (3. 5") figyelhetjük az általa adott képet. Objektívjei 50x-100x-500x-os nagyítást adnak, melyet 4x-es digitális zoom használatával akár 2000x-esre is megnövelhetünk. Az eszköz 5 megapixeles kamerájával (interpolálva) akár 3264x2448 felbontású képet képes rögzíteni, melyet külső SD/HC kártyán tárolhatunk el (nem része a csomagnak). De nemcsak állóképet, hanem mozgóképet is felvehetünk, melyet a későbbiekben számítógépre másolhatunk.
A Bresser LCD mikroszkóp jellemzői is igen jól használható eszközre utalnak: a tárgyasztal finommozgatással ellátott (más, hasonló árú mikroszkóptól eltérően), amely nagy nagyításon szinte nélkülözhetetlen a tárgylemez precíz mozgatásához.  Szabályozható fényerősségű (ami szintén nem alapjellemző más termékek esetében) alsó-felső LED megvilágítással rendelkezik, valamint 5-féle színszűrőt is használhatunk a különböző részletek kiemeléséhez. Felső megvilágításának köszönhetően akár apró méretű kavicsokat, bogarakat is alátehetünk és egészben vizsgálhatunk.
A csomagot preparátum-készítő készlet egészíti ki, ez a készlet már használva volt, de tökéletes állapotban van. Gyönyörű és erős tartódobozzal rendelkezik a mikroszkóp.

Jelenlegi ára: 60 000 Ft
Az aukció vége: 2018-02-18 16:54 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése