2018. május 27., vasárnap

ZappLight rovarírtó UV fénnyel - szúnyogriasztó - szúnyogírtó ultraviola fénnyel - Jelenlegi ára: 1 700 Ft


Rovarok - mindenkit zavarnak! Ha kiülünk a szabadba, máris teljes erővel támadnak. Még az ágyban is képesek összecsipkedni az embert. Felejtse el a haszontalan gyertyákat és spirálokat, amik csak büdös füstöt árasztanak!
Tudta, hogy a rovarriasztók különösen károsak lehetnek az egészségre? Nem úgy a ZappLight elektromos rovarcsapda! A innovatív, hordozható készülék mindenhova elkíséri!
Hogyan működik a ZappLight?
A Lamp Zapper széles hatósugarú védelmet nyújt, megtisztítja a környezetét a szúnyogoktól, bogaraktól.   A rovarok képtelenek ellenállni az ultraviola fénynek.   Ha elég közel kerülnek a szigetelt elektromos vezetékhez, halálos áramütést szenvednek.
Kültéren és beltéren egyaránt
Az ultraibolya fénnyel működő ZappLight biztonságos, hatékony és környezetbarát fegyver a rovarok elleni harcban! Ugyanolyan hatékonyan működik beltéren és kültéren, megszünteti a zavaró rovarinváziót, távol tartja a szúnyogokat!
Vegyszerek nélkül
A rovarriasztó sprék komoly veszélyt jelenthetnek!   Tény, hogy még a környezetbarátnak tartott termékeknél is hosszú a lehetséges egészségkárosító anyagok listája, okozhatnak szemsérülést, mérgezést, bőr irritációt, csak hogy néhányat említsünk.
Biztonságos védelem a rovarok ellen
A rovarriasztókkal ellentétben a ZappLight garantáltan biztonságosan védi meg önt és szeretteit a rovarok által terjesztett betegségektől a szabadban és a lakásban is.   Az ultraviola fény vonzza a szúnyogokat, a legyeket és más rovarokat, egyből megégeti őket. Önök pedig bárhol is legyenek, védettek maradnak a szúnyogcsípés, és a lehetséges járványok ellen.


Jelenlegi ára: 1 700 Ft
Az aukció vége: 2018-06-17 18:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése