2018. szeptember 26., szerda

VÁKUUMOZÓ GÉP - TINTONE LIFE , 15 DB VÁKUUMOS TASAKKAL , ÚJ! - Jelenlegi ára: 9 990 Ft


TINTON LIFE vákuumozógép – az élelmiszer-tárolás legegészségesebb változata!  A mindennapi életben előfordul, hogy némi maradékot hagyunk, amit már nem lehet megőrizni sokáig.  Most a vákuumcsomagoló gépünk segítségével meghosszabbíthatja a tárolási időt, és frissen tarthatja az ízeket.  Jellemzők: Alacsony zajszint, alacsony rezgés, cserélhető tömítőcsíkok a rendszeres tisztításhoz alacsony energiafogyasztás, az alsó mágneseknél csak csatlakoztassa a hűtőszekrény felületéhez, így könnyen rögzíthető a retesz mindkét oldalon.
ÉLELMISZER VÁKUUMOZÁS MECHANIZMUSÁNAK JELLEMZŐI: Az élelmiszer tároló tasakból kiszívja az összes levegőt, és bezárja a nyílást.  Ezenkívül megakadályozza a mikrobák, a penész távol tartását 2-3-szor hosszabb ideig, mint a hagyományos tárolási módszerek.  Megakadályozza a fagyási sérüléseket a fagyasztott gyümölcsökön és zöldségeken, és az összetevők teljesen mentesek a csúnya hibáktól és baktériumoktól.
EGYSZERŰ MŰKÖDÉS: Könnyű egy gombnyomásos működés.  A gép működés közben leállítható.  Kivehető tömítőcsíkok a rendszeres tisztításhoz.
KÖNNYŰ ÉS HALK HASZNÁLATRA:  A mágnesekkel csak csatlakoztassa a hűtőszekrény felületéhez.  A vakuumozási folyamat során alacsony a zaj.
ÓVINTÉZKEDÉSEK: Ezt a gépet száraz használatra tervezték, nedvesen nem.  Kérjük, vegye figyelembe, hogy csak vákuumos zacskók használhatóak vákuumozáshoz.  A vákuumos zacskók szélességének 28 cm-nek (11 “ ) kell lennie.
A csomag tartalmazza: 1 db csomagológép, 15db vákuumos zacskó, angol nyelvű kézikönyv.
Márka neve: TINTON LIFE
Áramforrás: villany
vákuumos zacskóval : Igen , 15 db
Feszültség: 220V
Anyag: műanyag
Teljesítmény: 100W
Méret: 360 * 54 * 50mm


Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2018-10-17 12:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése