2019. január 31., csütörtök

REER AngelGuard GPS-es óra telefon funkcióval Zöld 53053 - Jelenlegi ára: 59 990 Ft


REER AngelGuard GPS-es óra telefon funkcióval Zöld 53053
Termék azonosító: 670891
GPS óra telefon funkcióval, AngelGuard
A gyermek helyének gyors és méterre pontos meghatározása appon keresztül
SOS hívógomb egyedi vészhívó számokkal
Hívás- és szöveges üzenet funkció
Masszív, fröccsenő víz ellen védett ház
Az első önálló kirándulás a játszótérre vagy kerékpározás a nagyszülőkkel - a gyermekek fel szeretnék fedezni a környezetüket. Ahogy idősödnek, nem csak a mozgásterük nő, hanem az igényük is az önállóság iránt. A Reer okos kísérője segít abban, hogy a gyermeket jó érzéssel engedjük önállósodni. Bármikor kapcsolatba léphet a kis kalandvágyóval és mindig tudhatja, hogy éppen hol tartózkodik. Az AngelGuard GPS óra számos praktikus funkcióval van ellátva, amik lenyűgözik a kis és nagy technika rajongókat is. Az intelligens gyermek óra mindenki számára ideális, akik még túl fiatalok a saját okostelefonhoz, viszont ahhoz már elég nagyok, hogy önállóan felfedezőútra induljanak. Megadja a gyermeknek mindazt a szabadságot, amire szüksége van a gyermekkori felfedezésekhez, ugyanakkor Önnek is a nyugalomérzetet kínálja.
GPS helymeghatározás.
A valósidejű GPS helymeghatározásnak köszönhetően mindig tudja, hol tartózkodik éppen a gyermeke. A tartózkodási hely igény szerint egyszerűen és gyorsan lekérdezhető az appon keresztül. A megtett út utólagosan követhető a történetben. A helymeghatározási pontosság függ az Ön által kiválasztott mobil szolgáltató által fogott jelektől. Ha pl. a gyermek már nincs a szabadban és nem fogható tovább a GPS jel, a helyzetmeghatározás automatikusan a legközelebb lévő mobiltelefon torony alapján (LBS) vagy WLAN hálózaton keresztül történik.
Az AngelGuard app
Az ingyenes app lehetővé teszi a GPS óra összes funkciójának egyszerű és intuitív kezelését. Az áttekinthetően kialakított menüben a tartózkodási hely lekérdezés mellett olyan más egyéb funkciókat aktiválhat és deaktiválhat, mint pl. a biztonságos területek vagy a take-off érzékelő. Számos további beállítási lehetőségeket kínál, mint pl. a helymeghatározási mód, a nyugalmi üzemmód, lépésszámláló vagy kezelendő hívószámok beállításai. Töltse le az appot az iTunes App Store-ból vagy a Google Play Storeból.
Hívás funkció
A beépített telefon funkció lehetővé teszi az egyszerű kommunikálást gyermekével. Bármikor telefonálhat gyermekével és például egy vészhelyzetben megnyugtathatja őt. Max. 8 hívószámot határozhat meg és engedélyezhet az appon keresztül. Ezen az ún. "fehér listán" keresztül meghatározhatja, kit tud gyermeke felhívni: pl. anyát, apát vagy a nagymamát és nagypapát is. Az órán lévő gyorshívó gombokkal a gyermek gyorsan kapcsolatba tud lépni a megadott hívószámokkal anélkül, hogy tudnia kellene, meg kellene jegyeznie vagy tárcsáznia kellene ezeket a telefonszámokat.
SOS hívógomb
Lehetővé teszi, hogy ha a gyermek egyszerűen megnyomja ezt a gombot vészhelyzetben, akkor a készülék automatikusan elküld Önnek egy SMS-t a tartózkodási helyével. A különálló SOS hívógomb egyszeri megnyomását követően az egyedi vészhívó számokat sorban egymás után elkezdi hívni mindaddig, amíg egy személy fel nem veszi. Ugyanekkor a gyermek aktuális tartózkodási helyét elküldi SMS-ben az Ön által meghatározott vészhívó számokra. Az app segítségével azonnal lekérdezheti a pontos tartózkodási helyet és kapcsolatba léphet a gyermekkel.
Take-off érzékelő
Igény szerint aktiválható, és tájékoztatja Önt arról, ha az órát levették.
Biztonságos területek
Egyedileg beállíthatók az appban. Automatikusan értesítést kap, ha gyermeke elhagyja az Ön által meghatározott területet vagy elér egy cél helyet. Ha pl. egy tó vagy egy veszélyes utca van a környéken, meghatározhatja csak az otthona közvetlen környezetét biztonságos zónaként. Ha a kis felfedező elhagyná ezt a területet, Ön automatikusan egy értesítést kap. Továbbá lehetősége van arra, hogy meghatározza az appban az óvodát, iskolát vagy a nagyszülők házát, így akkor is értesítést kap, ha a gyermek ezeket a biztonságos területeket eléri.
Szöveges üzenetek
Küldje el az appon keresztül és fogadja az órával.
Egyszerű kezelés
Az összes funkció mindössze 5 gombbal kezelhető
Az AngelGuard GPS óra csuklón hordott védőangyalként gondoskodik gyermeke szükséges biztonságáról.
Jellemzők:
Egyszerű és megbízhat helymeghatározás appal (iOS/Android)
Harmadik fél felé helymeghatározás és lehallgatás biztos
Beállítható biztonsági tartomány üzenetküldés funkcióval
Hívás- és szöveges üzenet funkció
SOS gomb vészhívó számmal
Bőrbarát és könnyű anyag
Take-off érzékelő
Nyugalmi üzemmód és lépésszámláló
Anyag: műanyag, fém (nikkel- és latexmentes)
Masszív, fröccsenő víz ellen védett ház
Szín: zöld
Műszaki adatok:
Ajánlott minimális életkor: 3 év ? Házszín: Zöld ? Korhatár: 3 év ? Méret, magasság: 55 mm ? Méret, mélység: 75 mm ? Méret, szélesség: 30 mm ? Szín: Zöld ? Súly: 41 g ? További műszaki adatok: telefon funkcióval ? Tápellátás: Lítiumion akku ? Típus: GPS-es óra
Szállítás tartalma:
GPS gyyermekóra, AngelGuard, USB kábel adapterrel, Használati útmutató
Figyelem:
Egy SIM kártya szükséges hozzá. Ezt nem szállítjuk vele. Mennyiség: 1 db(Egységár: 59 990 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 950 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
A termék szállítása most:
INGYENES!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással

Jelenlegi ára: 59 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése