2019. március 29., péntek

TP-LINK TL-PS110U USB Print Server, 1 USB portos (2.0) Fast Ethernetes, új állapot csomagolás nélkül - Jelenlegi ára: 7


Érd el a nyomtatót gyorsan egyszerűen!
Új állapotban lévő csomagolás nélküli termék. Soha nem volt használva a fotózás, és tesztelés céljából lett kibontva a dobozából, és ekközben megsérült a doboza. Fóliás csomagolásában hálózati adapterrel együtt.
Most a bolti árának töredékéért megvásárolhatod.
Hogyan működik? A TP-LINK TL-PS110U nyomtatószerver lehetővé teszi, hogy a jelenleg nyomtató szerverként működő számítógép felszabaduljon miután beállította a hálózatot. Mindössze arra van szükség, hogy csatlakoztassa a TL-PS110U-t egy nyomtatóhoz USB porton keresztül, csatlakoztassa a nyomtatószervert a saját hálózatához, és így hozzáférhet a nyomtatóhoz bármely számítógépről a helyi hálózaton. Nagy kompatibilitás A TP-LINK nyomtató szerverei kompatibilisek a leginkább elterjedt nyomtatókkal a piacon. Ugyanakkor ellenőrizzük továbbra is, hogy a termékek az új modellekkel is naprakészek legyenek. Nagy sebességű nyomtatás TP-LINK nyomtató szerverei nagy sebességű mikroprocesszorral és 2. 0 USB porttal rendelkeznek, így biztosítva a felhasználót a nyomtatási feladatok egyaránt hatékonyan és gyorsan feldolgozásáról. Széleskörű alkalmazhatóság TP-LINK nyomtató szerverei a legtöbb operációs rendszert támogatják, úgy mint Windows, Netware, Unix / Linux és Mac. A TP-LINK nyomtató szerverek számos hálózati protokollt is támogatnak, köztük a TCP / IP, IPX / SPX, NetBEUI, Apple Talk, LPR, IPP / SMB, RAW TCP, növelve az alkalmazhatóság körét.
Méretek, Gyári adatok: 1 USB 2. 0 (nagy sebességű)-kompatibilis port, 1 Fast Ethernet RJ-45 Port (10/100Mbps) Támogatja a DHCP (kliens) Támogatja az e-mail Alert Támogatja az Internet Printing Protocol (IPP) and SMB Támogatja a nyomtatási feladat napló Támogatja a kétirányú funkció Támogatja a telnet, PSAdmin, SNMP, Web, HP Web JetAdmin / HP JetAdmin kezelését Támogatja a POST (Power On Self Test) Hálózati protokoll: TCP / IP A HP Web JetAdmin / HP JetAdmin Megfelel az IEEE 802. 3 és 802. 3u szabványnak Méretek: 73 × 65 × 30 mm - Környezet Működési hőmérséklet: 0 ? ~ 50 ? (32 ? ~ 122 ? ) Tárolási hőmérséklet: -5 ? ~ 65 ? (23 ? ~ 139 ? ) Működési páratartalom: 0% ~ 70%, nem kondenzált Tárolási páratartalom: 0% ~ 80%, nem lecsapódó
Postaköltség: ha utalod az árát mindössze 600Ft. csomagautomatába.
Kompatibilis nyomtatók listája. Kattints IDE!
Kedves Érdeklődő! Kérlek csak valós vásárlási szándékkal,
és fizetési képességgel licitálj, és csak akkor ha elolvastad a vásárlási feltételeket!
Kattints a segítség menüpontra!
Postai utánvételt csak minimum 20 pozitív visszajelzés fölött kérhetsz.
Kivétel a törzsvásárló!
Ha szeretnél e-mailben értesülni minden új aukciómról, kattints IDE , vagy az alábbi ikonra!


Jelenlegi ára: 7 500 Ft
Az aukció vége: 2019-04-19 19:10 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése