2019. augusztus 30., péntek

EMOS Bluetooth-os digitális személymérleg EV107 - Jelenlegi ára: 8 750 Ft

EMOS Bluetooth-os digitális személymérleg EV107
A személymérleg akkor is fontos része a háztartásnak, ha éppen nem fogyókúrázik. A mérleggel pontosan követheti súlya alakulását. a mérleg felülete: edzett üvegtáplálás: 4× 1, 5 V AAA (nem tartozék)méretek: 23 × 306 × 306 mmBármely háztartásban jól mutató, korszerű formatervezésNagy mérési pontosságKönnyű karbantartásmaximális terhelhetőség: 150 kgA mérleghez Bluetooth alkalmazás használható, amely Android és iOS alapú eszközökhöz elérhető.
Ha Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztat egy eszközt a mérleghez, a mért értékek minden alkalommal automatikusan mentődnek az alkalmazásba.
A használt eszköznek meg kell felelnie az alábbi követelményeknek:
Android 4. 3 vagy újabb + Bluetooth 4. 0 vagy újabb.
iOs 6. 0 vagy újabb + Bluetooth 4. 0 vagy újabb.
Keresse meg és töltse le a ? Smart Scale? alkalmazást a használt operációs rendszernek megfelelő áruházban. Hirdetett termékeinket általában 1 héten belül szállítjuk, viszont mivel raktáraink készlete is véges (és nem csak a vaterán értékesítünk), így ez változhat!
Amennyiben pontosabban szeretné tudni a várható szállítási időt vagy csak a termékkel kapcsolatban lenne további kérdése, rendelés előtt kérdezzen bátran minden hétköznap 9-17 között!
A terméket Sopronban díjmentesen kiszállítjuk!
Csere, - beszámítás, - alku nem lehetséges!
Cégünk nyitva tartása H-P 9: 00-17: 00 között van, így értesítőinket is csak ekkor tudjuk küldeni (hétvégén és ünnepnapokon nem! )
Megértését köszönjük!
A feltöltött készlet-darabszám nem a valóságnak megfelelő, így amennyiben több darabra van szüksége, rendelés előtt vegye fel a kapcsolatot velünk!
Több termék rendelése esetén is csak egy szállítási díjat számítunk fel!!!
Köszönjük megtisztelő bizalmát!
EV107;

Jelenlegi ára: 8 750 Ft
Az aukció vége: 2019-09-20 10:09 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése