2019. november 27., szerda

HP LaserJet Pro M28a Multifunkciós mono lézernyomtató - Jelenlegi ára: 32 885 Ft

Gyártói cikkszám:
W2G54A
Szállítási idő:
1-2 nap
Gyártó:
HP
Használja ki az MFP készülék előnyeit, amely igazodik a rendelkezésre álló helyhez és anyagi keretekhez. A nyomtatási, beolvasási és másolási műveletek professzionális minőséget garantálnak. Dinamikus biztonságot nyújtó nyomtató Kizárólag eredeti HP lapkát használó tintapatronokkal használható. Lehetséges, hogy a nem HP lapkát használó tintapatronok nem működnek, illetve amelyek jelenleg használhatók, a jövőben működésképtelenné válhatnak.
JellemzőkHatékonyság és kis méretekKönnyen elvégezheti a felmerülő feladatokat, és a készüléket nyomtatáshoz, beolvasáshoz és másoláshoz is használhatja. Az akár 18? 19 oldal/perc sebességű nyomtatással a legtöbbet hozhatja ki a működési időből. A fájlokat könnyedén beolvashatja közvetlenül PDF-be és e-mailbe az előre feltöltött üzleti alkalmazásokkal. Egyszerűen másolhatja az azonosítókártyák mindkét oldalát egyetlen oldalra. Minőség, amelyből nem engedünkA meglepően kis méretű lézernyomtató minden alkalommal kiemelkedő minőséget nyújt. A HP automatikus be- és kikapcsolási technológiája révén energiát takaríthat meg. Az előre telepített eredeti HP tonerkazettával azonnal elvégezheti a nyomtatási feladatokat.
Kedves Vásárló! SZEMÉLYES ÁTVÉTEL NINCS! Több megvásárolt termék együttes szállítása előzetes egyeztetés után lehetséges egy szállítási díjjal. További infó a szállítási feltételek fül alatt.

Jelenlegi ára: 32 885 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése