2020. február 27., csütörtök

Keserű Sniper-elöltöltős-muzeális,engedélymentesen tartható sporteszköz(TOZ-8 zárdugattyú) - Jelenlegi ára: 32 000 Ft

A képeken látható zárdugattyú, ami eredetileg a TOZ-8 kispuska alkatrésze volt, míg a 2000-es évek elején  A KESERŰ fegyvergyár át nem alakította a kamionszámnyi raktárakban rohadó, egykori MHSZ-s TOZ-8-kat.. és a környező szocialista országok-Csehszlovákia, NDK-ban mázsaszám fellelhető komplett darabokat alkatrészeiket, amiket néha ingyen is odaadtak számukra, mivel az örzésük többe került, mint amit érhettek. Az átalakítás csak a tokot és a csövet érintette, úgy, hogy keresztben átfúrták és egy forgó-töltőcsapot szereltek bele. IGY az egykori negedélyekhez kötött sporteszközök szabadtartásúvá váltak. A forgó -toló zárat nem bántották, mivel a 6mm-es start-patront el keleltt valamivel "sütni"
Mivel a komplett szerkezet ily módon engedélymentessé vált így a a zárdugattyúja  is szabadon tartható alkatrésszé szelídűlt.
A képeken látható darab hatástalanított ugyan, hatástalanítása megfelel a BM115/1991-es Kormányrendeletnek, ami csak anynit írt elő, hogy az ütőszeg lecsípésre került-akkor még nem volt KES Sniper.. Napjainkra már "lecsípés" nélkül is szabadon tartható lenne, mert a darab, amihez készült-Sniperként szintén szabadon tartható
Privát magán aukció, sem termékcsere sem pénzvisszafizetés nincs. Enenk tudatában licitálj

Jelenlegi ára: 32 000 Ft
Az aukció vége: 2020-03-19 17:44 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése