2020. július 28., kedd

MINT AZ ÚJ!! FÉLÁRON!!! 2 részes 150 cm-es Leki Nordic walking túrabot nordicwalking bot - Jelenlegi ára: 9 500 Ft

A licit tárgya: nordic walking bot
Inkább új, mint újszerű!!!
Féláron!!! új ára akciósan 59, 99 Euro volt.
Anyaga hőkezelt Lightduraluminium!!!
Made in Austria!!! osztrák gyártmány, nem gagyi kínai!!!
Ausztriában vásároltam magamnak (és a páromnak is) egy teleszkópos Nordic Walking botot, mikor kint dolgoztam. Gondoltam, ott majd sokat túrázunk, csak időnk és energiánk nem volt rá. Mindössze egy-két alkalommal mentünk el. Ez volt az enyém, újszerű állapotú, a képek magukért beszélnek.
Leki 6. 0-s széria. 90-150 cm hossz között fokozatmentesen állítható, pillekönnyű túra bot, súlya mindössze 215 g!!!
Anatómiailag formált parafa markolattal, mely elvezeti a tenyerünk izzadságot, csökkenti a rezgést és jól alkalmazkodik a tenyerünkhöz. Kellemes tapintású, kopásálló. Egy mozdulattal állítható, akár leszedhető csuklópánttal, mely ez által mosható is.
Cserélhető vídia heggyel, cserélhető aszfaltgumival.
A páromé is eladó, egy 3 részes 135 cm-es bot, az összes hirdetésem között ez is megtalálható. Az utolsó képen ez látható. Itt a linkje: KATT IDE!
A kettőt kedvezményesen 18. 500 Ft-ért odaadom!  
Van sok más termékem is (pl.: féláron Fekete Karom térdgyógyító krém),   érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!


Jelenlegi ára: 9 500 Ft
Az aukció vége: 2020-07-28 17:11 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése