2020. augusztus 28., péntek

1 kg Chocodec barna tortaburkoló massza - Jelenlegi ára: 2 420 Ft


Összetétel:
ivóvíz, cukorliszt (cukor, búzakeményítő), glükóz szirup, zsíros kakaópor, teljes mértékben hidrogénezett pálmazsír, aroma, tartósítószer (kálium-szorbát)
Átlagos tápérték 100 g termékben:
1790 kJ / 424 kcal
Az 1 kg Chocodec barna tortaburkoló massza segítségével nemcsak finom, de káprázatos és egyedi színekben tündöklő tortákat készíthetsz!
Különlegessége, hogy kakaóporral van színezve, így kellemes csokis íze van.
Ez a Chocodec massza nagyon könnyen nyújtható és simítható, nem szakad, eléggé rugalmas, így akár kezdő háziasszonyok is bátran nekiláthatnak a tortaburkolásnak.
Könnyen formázható, így kiszúrók segítségével gyönyörű tortadíszeket készíthetsz belőle.
A Chocodec egy univerzális anyag, hiszen nem csak burkoláshoz használhatod, hanem figurákhoz is alkalmas.
1 kg tortaburkoló massza 1 db nagyobb torta (26-28 cm-es kerek vagy A4-es méretű szögletes torta) burkolásához elég. (Így egy kicsi maradni fog belőle. ) Vagy beburkolhatsz vele 2 db kisebb (16-18 cm átmérőjű) tortát.
Tortaburkoló massza használata:
Egy szilikon nyújtólapot előkészítünk, megszórjuk egy kevés étkezési keményítővel.
A tortaburkoló masszát kézzel átgyúrjuk rajta.
Fondant nyújtó segítségével kb. fél-1 cm vastagságúra nyújtjuk. Tetejét megszórjuk kevés étkezési keményítővel és fondant simítóval tükörsimára egyengetjük. Majd ismét kicsit nyújtjuk és ismét kicsit egyengetünk rajta. Ezt addig ismételjük, amíg a tortaburkoló el nem érte a kívánt vastagságot (3-5 mm).
A kinyújtott masszát sodrófára tekerjük vagy felemeljük a szilikon lappal és a torta szélétől indulva óvatosan a krémmel bevont tortára tesszük, ügyelve arra, hogy elegendő kinyújtott fondant massza jusson a torta oldalára is.
A torta közepétől indulva simító segítségével körkörös mozdulatokkal sima felületet alakítunk ki a tortán. Kezünkkel óvatosan a torta oldalához igazítjuk a kinyújtott masszát.
A lenyúló részeket levágjuk.
A tortaburkoló massza tárolása:
A megmaradt masszát a zacskóba visszatéve máskor is felhasználhatod. Ügyelni kell arra, hogy légmentesen zárd vissza a zacskót, mert a fondant massza levegővel érintkezve gyorsan kiszárad. Szoba-hőmérsékleten tárolhatod, nem kell hűtőbe tenni.


Jelenlegi ára: 2 420 Ft
Az aukció vége: 2020-08-28 19:40 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése