2020. november 29., vasárnap

Bronzit fúrt golyó, ásványgyöngy 8 mm-es - Jelenlegi ára: 95 Ft


8 mm-es bronzit
Ha mást szeretne, vagy többet, kérem, jelezze a terméklapos levelezésben, amennyiben van készleten, feltöltöm.  
Bronzit
Jellegzetességei: a bronzit segít egyszerűen „ lenni”, elérni a nem cselekvés és a nem tevés dinamikus állapotát. Spirituálisan: ez a megfelelő kő, ha nehezen csillapodunk le, mivel tökéletes higgadtságot kölcsönöz. A bronzitot az átkok elleni hatékonysága miatt és mágikus védelmezőként árusítják, mivel visszafordítja a negatív gondolatokat és a rosszindulatot. Ráadásul felerősítve küldi vissza a rosszindulatot, az átkokat vagy a varázslatot azok forrásához, állandósítva a problémát, ahogy oda-vissza „ pattog”, és minden alkalommal egyre erősödik, így a rosszakaró egyre betegebb lesz, amíg a „ célpont” védett, bár észleli az energiák háborgását. Hatékonyabb, ha fekete turmalinnal együtt használjuk, mivel az azonnal magába szívja a rosszindulatot, azonnal véget vet a kölcsönhatásnak, és elvonja a figyelmet a forrásról.
Pszichológiailag: ez az „ udvariasság köve”, erősíti az ítélkezés nélküli különbségtételt, rámutat legfontosabb döntéseinkre, és elősegíti a határozott cselekvést. Ez a védelmező, földelő kristály hasznos, amikor erőtlennek érezzük magunkat kevésbé harmonikus helyzetekben, vagy olyan események történnek meg velünk, amelyeket nem irányíthatunk. A kezünkben tartott bronzit segít az érdekeinket érvényesíteni és hideg fejjel gondolkodni, valamint helyreállítja a lélekjelenlétünket. Segítségével objektív nézőpontról tekinthetünk a helyzetre, és a teljes képet megláthatjuk. Jótékonyan hat a stresszre, visszafordítja az akaratosságot, megtanít arra, hogyan engedjük át magunkat az isteni akaratnak. Ha megrekedtünk egy negatív mintában, a bronzit felszabadít.
Fizikailag: támogatja a férfias jang energia egyensúlyba kerülését a testben, vagy a pszichében.
Gyógyhatása: segítséget nyújt krónikus kimerültség esetén, a vas felszívódásához, izomgörcsök esetén, jó hatással van az idegekre, enyhíti a fájdalmat és a túlzott lúgosságot.
Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia 2.
Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.
Több darab megvásárlása esetén egy levélben küldöm.  
*********************************
Csomagolási költséget nem számolok fel. Mérettől függően ajánlott levélként, vagy futárral küldöm.
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.


Jelenlegi ára: 95 Ft
Az aukció vége: 2020-11-30 07:10 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése