2021. március 27., szombat

Ugrókötél ugró kötél, sport eszköz, teljesen új állapotú sportszer elektronikus számlálóval!!! - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Szekrényürítés során előkerült ugrókötél teljesen új, sosem használt állapotban eladósorba került... a marokrészbe integráltak egy számláló, timer és figyelmeztető elektronikát kombinálva vezérlőegységgel és LCD kijelző rendszerrel.
   Valamikor megvettük...   azután nagyon sokáig kerestük, mert nem tudtuk, hová lett elpakolva... azután lemondtam(unk) róla...   most meg itt van! : D  Még az elem feletti műanyag védőlapot is csak azért húztam ki a fényképezés erejéig, hogy fényképekkel megtámasztva tudjam állítani: A termék új, és kifogástalan, üzemképes állapotú...   akár karácsonyi ajándéknak is kiváló ötlet egy kütyükedvelő fitnesszlédynek, vagy strongmannek!!
   Dobozán magyar ismertető is van...   sok nyelvű használati utasítása magyar nyelvű leírást is tartalmaz!!
   Már nem igazán emlékszek, mibe került nekünk anno, ezért rákerestem...    az eBay-en momentán 15. 99 Font (5687, 6Ft) a licit nélküli ára...
  Egy esetleges korrekt ajánlatért hamarabb is lezárom az aukciót!
   Az aukcióimra feltöltött összes termék dohányfüst, és állatszőr mentes lakásból származik!!
   Megkérek minden kedves érdeklődőt, hogy esetlegesen felmerült kérdéseit a félreértések elkerülése érdekében még licitálás ELŐTT tegye fel!! Licitet nem áll módomban törölni… és nem is kívánok ezzel foglalkozni.
 
   Magánszemélyként árulom alkalmanként családom kinőtt, megunt, avagy nem használt, szekrényből előkerült motyóit, ezért termékeimre garanciát a vonatkozó rendelkezések szerint nem adhatok, így nem is ígérek!   Reményeim szerint eddigi értékeléseim meggyőzik az esetlegesen kétkedőket, hogy nem célom senkit tévedésbe ejteni! A licitálásra feltett termékeim minden hiányosságát igyekszek feltüntetni, fényképezni.
 
Köszönöm, hogy elolvastad, Kérlek nézz szét egyéb motyóim között is, hátha kincset találsz!

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 20:05 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése