2021. május 26., szerda

Snuza Go mobil légzésfigyelő - Jelenlegi ára: 12 500 Ft

A Snuza mobil légzésfigyelőjét a pelenkára felcsiptetve bárhol használhatja gyermeke hasi mozgásának követésére.
Utazáskor, a szülői ágyban, vagy babakocsiban is megbízható készülék, mely 20 mp légzéskimaradás esetében riaszt.
A puha antiallergén anyagból készült érzékelő a pici baba medence csonti résébe illeszkedik, ahol egyáltalán nem zavarja. Ehhez célszerű már az első napoktól használni.
Cserélhető elemmel működik.
A készülék rendelkezik légzőmozgás-számláló funkcióval, melyet a szülő dönt el, hogy aktivál, vagy sem.
A légzőmozgás-számláló számlálja a percenként érzékelt légző-mozgást, és amennyiben ez a szám percenként 8 alá csökken, úgy ebben az esetben jelzi ezt a szülőnek. A riasztási idő lecsökkenthető 20mp-ről 18 vagy 15mp-re.
A SNUZA GO Babafigyelő, más típusú készülékek hibáiból okulva MEGNÖVELT RIASZTÁSI HANGERŐT alkalmaz, mellyel a szülő könnyebben meghallhatja a riasztást. A készülék riasztási hangereje úgy van kifejlesztve, hogy a készülék eredményesen használható legyen a szülő saját babaőrzőjével együtt, így babaőrzővel kombináltan a lakás, vagy ház bármely részén hallható a riasztás.
A fenti funkciót erősíti a készülék KATTOGÓ-HANG Funkciója, ami jelzi a szülőnek a megfelelő működést, illetve visszajelzést szolgáltat a gyermek légzéséről. A KATTOGÓ-HANG Funkció bébiőrzővel együtt használva még nagyobb biztonságot nyújt a szülőnek.
Ez a készülék az első, és jelenleg az egyetlen a világon, mely otthon cserélhető elemmell rendelkezik, így ennek lemerülése esetén ez házilag rendkívül gyorsan és egyszerűen, jelentős többletköltség nélkül elvégezhető. Más készülékek esetén, ilyen esetekben a készüléket vissza kell küldeni a gyártóhoz elemcserére, ami jelentős többletköltséggel jár. A SNUZA GO esetében ennek a speciális elemnek a cseréje viszonylag alacsony ráfordítással „ házilag” gyorsan megoldható.
A készülék elem gyengeség esetén rendelkezik visszajelző rendszerrel, ami jelzi a szülőnek, ha az elem lemerül.
A készülék a nedvességek beszivárgása ellen védett, speciális tömítéssel rendelkezik, így a pelenkából történő esetleges „ kiszivárgás” a készüléket nem veszélyezteti. A fenti védettség nem jelent vízállóságot, a készülék vízbe nem helyezhető.
A készülék bababiztos, fixen rögzített ki- és bekapcsoló rendszerrel rendelkezik, mely megakadályozza, hogy bármilyen kisméretű alkatrész ki- vagy leváljon a készülékről, és ezzel balesetveszélyes fulladásos helyzetet teremtsen. A bababiztos ki-bekapcsoló rendszert erősíti az is, hogy a kezelőgombok véletlenszerű megnyomásával a készülék nem kapcsolható ki. A készüléket csakis, és kizárólag a szülő vagy más felnőtt személy képes kikapcsolni, mivel ez egyidejű és hosszabb megnyomást igényel.
A készülék használhatósága rendkívül mobil és rugalmas, működési elvébőladódik, hogy a szülő bárhol és bármikor használhatja. A készülék nem használ külső áramot, vagy hálózatot, így működéséhez sem kell semminemű vezeték, vagy külső áramforrás. FONTOS azonban megjegyezni, hogy a mobil légzőmozgás-figyelő készülékek esetén fennáll annak a veszélye, hogy más, apró külső mozgások, vagy rezgések áttevődhetnek a készülékre, így használatuk nyugalmi helyzetben ajánlott!
A készülék 3 ledből álló Többszínű jelzőfényű visszajelzési rendszerrel rendelkezik, ahol a különböző színű fényjelzések segítik a szülőt tájékozódni a készülék állapotáról, illetve az észlelt mozgásokról, esetleges stimulációkról, vagy riasztásokról.
A készülékhez ergonomikus Tároló-doboz tartozik, ami megkönnyíti a biztonságos tárolását, vagy szállítását.  
A készülék nagyon könnyű, a súlya rendkívül alacsony, mindössze 32 gramm !
A készülék KLINIKAILAG tesztelt !  


Jelenlegi ára: 12 500 Ft
Az aukció vége: 2021-05-26 14:01 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése