2021. június 28., hétfő

Primark fekete-fehér kockás hosszúnadrág 3-6 hó - Jelenlegi ára: 900 Ft

(4796) Eladó a képen látható Primark kockás hosszúnadrág!
Szép, megkímélt állapotban.  Szezonja: átmeneti, téliSzíne: fekete-fehér kockásMárkája: PrimarkMérete szerint: 3-6 hónapos korig(Legtöbbször ezek a nadrágok tovább is hordhatók, mint ami a méretezésben áll)
Derekánál gumírozott!
Kérésre postázok vaterafutárral, DPD futárral és foxposttal és ha valaki szeretné állítok be fix árat.
ÚJ információ a postai szabályzat változásával kapcsolatban, utána kérdeztem:   Tehát a 2, 4 centinél vastagabb leveleket lehet feladni ajánlott levélként is csak postánmaradóként kell kérni. Magyarul a címzettnek be kell menni érte a postára. A csomagját nyomon tudja követni a ragszám alapján és + 38 Ft-ért küldenek neki sms-et amikor már bemehet az ő általa kiválasztott postára. Így ugyanúgy mehetnek az 500 és 750 grammos levelek! Annyi, hogy utána kell járni melyik postákon lehet kérni postánmaradó levelet, mert nem minden postán, de azt mondták tuti minden faluban, városban legalább egy helyre kérhető!
Személyes átvétel megoldható Szegeden vagy Csongrádon (2 hetente). Van lehetőség gyűjtögetésre (max. 2-3 hét), ha megnyertél egy termékemet, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, lehetőleg e-mailben.  Cserélni nem szeretnék, kérésre fix árat szívesen beállítok.

Jelenlegi ára: 900 Ft
Az aukció vége: 2021-06-29 01:56 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése