2021. augusztus 25., szerda

CALAMITA mazsolabarna valódi bőr, sportosan elegáns táska - Jelenlegi ára: 9 200 Ft

CALAMITA mazsolabarna valódi bőr, sportosan elegáns táska
Nagyon jó minőségű, vastag valódi velúr- és valódi marhabőr kombinációjából készült, sportosan elegáns táska. Szép, klasszikus fazonú, amolyan "mindig mindenhez jó" időtálló, fiatalos darab. Szépsége az egyszerűségében, s a kétféle valódi bőr tökéletes harmóniájában rejlik. Egyszerű vonalvezetésű, letisztuzlt fazon, kellemes szín, s ezekhez tökéletesen illeszkedő antikréz díszítőelemek. Mazsolabarna... kellemes középbarna... melegbarna... dohánybarna. A táska fülei wengeszínűek, azaz egészen sötét mélybarna... étcsokoládébarna. Elsősorban azoknak ajánlom, akik szeretik a finom, a megszokottól eltérő, sportos eleganciát. Szeretik, ha a táskájuk épp olyan különleges, mint az egyéniségük... Ez a táska nekik való...!
Keveset használt, mutatós darab. A használat nyomait egyedül csak a talpának az élein lehet észre venni, itt a bőr icipicit szennyezett. Természetesen megfelelő bőrápolóval tisztítható.
Méretei alapján mindennapos használatra tökéletesen alkalmas. Jól bővülő, tágas belső tere mindent elnyel. Rengeteg tárolóhelyet rejt magában. Egyterű belsejének egyik felében egy nagyméretű cipzáros zseb, a másikban két kisebb, bőrrel szegélyezett zseb is helyet kapott. Kívül, a táska elején két közepes méretű fedeles rekesz került kialakításra.
A bélése bézs-szín selyemfényű textil. A táska cipzárral záródik.
Szélessége:        36 cm.
Magassága:        23 cm.
Mélysége:          15 cm.
Fülhosszúság:    55 cm (kézi táska, de vállra is épp "felfér").


Jelenlegi ára: 9 200 Ft
Az aukció vége: 2021-08-26 01:19 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése