2021. december 6., hétfő

Országok, ahol mindig beverem a fejem - Demeter Hu - Jelenlegi ára: 2 400 Ft

Országok, ahol mindig beverem a fejem - Demeter Hunor
Kérdezhetnéd, kedves Olvasó, hogy miért kellene nekem ez a Zsebkönyv? Talán azért, válaszolhatnám, mert néha jobb, han em ott vagy, ahol éppen vagy. Ugye? Ilyenkor, ha nálad van a Zsebkönyv, csak előveszed, megsimogatod, kinyitod, és hipp-hopp elviszlek tíz percre a Himalájába buddhista szerzetesekkel kosarazni. Esetleg csiribá, és már ott is vagy a Mekong-vízeséseknél a dzsungel fái alatt a kommunista Laoszban. Biztosan nem ott vagy, ahol éppen vagy. Aztán visszatérsz, és azt mondod, hú. Vagy hű. Esetleg hö.
Mottóm: "Csak objektíven, mint a CNN. "
Összetevők: 50% trópusi napfény, 25% kacagás, 15% kölcsönös ázsiai csodálkozás. Fajlagos igazságtartalma 10%. Vigyázat: nyomokban szarkazmust és iróniát tartalmaz! A TMN faktor (Trehányság, Mocsokság, Nemtörődömség) esetenként magas. Tartósítószert nem tartalmaz. Kinyitása után azonnal elolvasandó.
Mit tud még a Zsebkönyv? Segítségével, kedves Olvasó, piros pontokat gyűjthetsz az Őrangyalodnál. Akár többet is. A Zsebkönyv ugyanis kizárólag adomány, amivel hozzájárulsz egy kedves kisfiú, Peti gyógyulásához. Ha többet akarsz tudni Petiről, lapozz vissza négyet!
Mi van a mellékelt CD-n? Hétszáz válogatott kép ázsiai tájakról és emberekről. Tartalmaz még szupertitkos geokoordinátákat olyan helyekről, ahová globalizált civilizációnk még nem hatolt be. Vigyázat: néhány búvóhely az idő túlpartján van!
Kiadó: A szerző magánkiadása
Kiadás éve: 2004
Nyomda: Dabasi nyomda
ISBN: 9789630681032
Kötés típusa:: fűzött papír
Terjedelem: 282
Nyelv: magyar
Méret: Szélesség: 16. 40cm, Magasság: 15. 60cm
Súly: 0. 70kg
Állapot: Jó
Megjegyzés: CD-melléklettel.
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**104286402**)]

Jelenlegi ára: 2 400 Ft
Az aukció vége: 2021-12-06 13:27 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése