2022. január 22., szombat

Alexander Seibel: Krisztus gyülekezete tévelygések veszélyében - Jelenlegi ára: 500 Ft

Alexander Seibel 1943-ban született Bécsben. Egyetemi hallgató korában találta meg az utat Jézus Krisztushoz. 1971-ben fejezte be tanulmányait, mint okleveles villamosmérnök. Most teljes idejével az Úr Jézus szolgálatában áll.
Mint evangélista, az évek során sok lelkigondozói tapasztalatot szerzett. Miért növekszik korunkban annyira a vágy a természetfölötti élmények és misztikus tapasztalatok iránt? Hiszen az értelem korszakában élünk. Vagy pedig valójában misztikus korban, ahogy ezt valaki megállapította? Nem igazolható-e a Bibliából a természetfölötti közlések utáni vágyakozás?
Rendkívül komoly kérdést tárgyal ez a könyv: számíthatunk-e a Szent Szellemnek még egyszeri általános kitöltetésére, és vele együtt jelekre, csodákra, és Isten hatalmas tetteire, vagy világméretű hitetési hullám árad szerte? Mit mond erről az Írás?
A szerző megkísérel feleletet adni erre a kérdésre a Biblia alapján. A „ Krisztus gyülekezete tévelygések veszélyében ” c. könyvét azzal a szándékkal írta a szerző, hogy olyan összefüggéseket tárjon fel, amelyeket gyakran nem vesznek figyelembe, és hogy intse, s hitükben erősítse a keresztyéneket.
Könyv: Alexander Seibel: Krisztus gyülekezete tévelygések veszélyében
Kiadó: Evangéliumi
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 1980
Oldalszám: 144


Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2022-01-23 09:45 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése