2022. február 13., vasárnap

Új Tupperware Új Generációs Polytupper szett 3 x 1 L Akciós! - Jelenlegi ára: 12 990 Ft

Tupperware új generációs polytupper szett 3 x 1 L
Az Új Generációs Polytupper edényeket ételek mikrohullámú sütőben történő felmelegítésére fejlesztették ki (600 W-on).  Az edény és a tető egyaránt 0° C - 120° C között hőálló.
Teteje lég- és cseppmentesen záródik. Az edények továbbfejlesztett,  cseppmentesen záródó billenős szeleppel rendelkeznek. A szelepet melegítés előtt ki kell nyitni, így kiengedi a melegítés során keletkező gőzt.
Könnyen tisztántartható:  Color ControlTM bevonat található az edények belsejében, így a termék jobban ellenáll az élelmiszerek okozta foltoknak.
Helytakarékos:  Kevés helyet foglalnak, üres állapotban egymásba helyezhetőek. Egymás tetejére helyezve helytakarékos megoldás a hűtőszekrényben is.
Mikrohullámú sütőben nagyszerűen felmelegíthetjük az ételünket. A tetején található szelepet ki kell nyitni melegítés előtt. Hosszabb ideig történő melegítés során célszerű 3 percenként átkeverni az ételt és úgy folytatni a melegítést.  Szállítás és tárolás közben pedig állítsuk zárt állapotra.
Nagyszerűen tisztán tartható, mosogatógépben mosható. Egymásra helyezve a hűtőben helytakarékosan tárolható. Üres állapotban egymásba helyezve szintén kis helyen elfér. Fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használj hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.
Űrtartalma: 3 x 1 L.
 
Budapesten személyesen átvehető.
 


Jelenlegi ára: 12 990 Ft
Az aukció vége: 2022-02-14 08:03 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése