2022. március 3., csütörtök

2N1613 tranzisztor, 9 darab egyben -újak - Jelenlegi ára: 585 Ft

Az ár a megadott mennyiségre vonatkozik. Nem voltak használatban.
A kép az eladó alkatrészről/alkatrészekről készült(ek).  
Vásárlásával elfogadja az alábbiakat:
A megadott szállítási díj az egyben eladó termékmennyiségre vonatkozik (ha a termékár a termék 1 darabjára van megadva, akkor 1db-ra, ha az ár a termék egyben eladó mennyiségére van megadva, akkor az egyben eladó darabszámú termékre vonatkozik). Több termék együttes vásárlása esetén a szállítási költségek nem összegződnek, a végső díj a súly és a méret függvényében változik (általában csökken). A pontos összeget az aukció zárását követően, előzetes egyeztetés után adom meg. A megadottaktól eltérő szállítási mód is lehetséges. A megadott szállítási díjak a hirdetés napján aktuális díjak, változás esetén az új díj lép életbe.
Kérem, csak olyanok licitáljanak, akik komolyan gondolják.   A vásárlónak e-mailt küldök, kérem pár napon belül válaszoljon rá!
Utánvéttel nem küldök semmit.
A fizetést követő 2 munkanapon belül küldöm a megrendelteket.
Lehetőség van kisértékű, kisméretű és tömegű tárgyak sima levélben való postai küldésére is, ha a levél mérete lehetővé teszi a postai kézbesítést. Ebben az esetben a levél elkallódásának kockázata a vásárlóé (még nem volt gondom vele). Abban biztos lehet, hogy tiszteséggel feladom.
Alapértelmezetten csak belföldi szállíttatást vállalok.  Külföldre küldést csak 5000, -Ft feletti összerendelés esetén vállalok.
Kérem, nézze meg a többi hirdetésemet is!

Jelenlegi ára: 585 Ft
Az aukció vége: 2022-03-04 02:53 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése