2020. augusztus 25., kedd

Gyógyító kövek könyve - Átdolgozott kiadás - Jelenlegi ára: 2 793 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
783465
Sonja Heider
Gyógyító kövek könyve - Átdolgozott kiadás
A klasszikus orvostudomány és a természetgyógyászat egybehangzóan állítja, hogy szervezetünk számára az ásványok és nyomelemek létfontosságúak. A kövekkel való gyógyítás olyan terápiaforma, amely hatással van a testre, lélekre és a szellemre, vagyis lényünk minden aspektusára. A gyógyfürdők vizében oldott ásványi anyagok segítenek leküzdeni a betegségeket, s egyre többen élvezik az ásványvizek áldásos hatását is.
A kézikönyvben szereplő 156 kristály és drágakő megismerését színes képek könnyítik meg, az egyes kövek leírásánál a szerző részletesen ismerteti az adott kőhöz rendelhető csakrát, elemet, csillagjegyet és tisztítási lehetőségeket, valamint a kő testi és lelki gyógyító hatásait. Külön fejezet mutatja be a kövek felhasználási területeit.
A könyv létrehozásának alapgondolata a gyógykövekkel való komplett kezelés volt. Az itt bemutatott módszer alapján, illetve az erre célra kidolgozott analízislap segítségével könnyen és gyorsan megtalálhatjuk személyre szabott kövünket.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 2 793 Ft
Az aukció vége: 2020-08-26 07:52 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése