2020. augusztus 24., hétfő

Piatnik Bison - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Piatnik Bison
Cikkszám:  9042c
Állapot:  Új
Piatnik Bison
  A föld megremeg, a távolban hatalmas porfelhő gomolyog. A paták mennydörgése bezengi a préri messzeségét. Ez nem sok jót ígér a folyó mögött fekvő indiánfaluban élőknek... egy csorda bölény vágtázik az indiánfalu felé. Vajon sikerül az indián főnöknek a négy kutya segítségével megállítani a bölényeket és megmenteni a falut? Vagy a bölénycsorda feltartóztathatatlanul átkel a második folyón? Aki a bölényekkel van, az megpróbálja az egyik állatot a vele szemben fekvő folyó mögé juttatni. A másik játékos célja, hogy ezt megakadályozza, az indián és a 4 kutya segítségével elfogja vagy megállítsa a bölényeket. A játék a sakkhoz hasonlóan fejleszti a problémamegoldó képességet, a logikus gondolkodást és a kombinatív készséget.
Piatnik Bison Társasjáték - magyar nyelvű. Rendelje meg most, a szórakozás garantált!
 
Minőségi időtöltés
A társasjáték egy egész életen át megfelelő eszköz ez a tanulásra,  a készségek fejlesztésére, a kikapcsolódásra valamint a szocializálódásra, azaz a minőségi időtöltésére legyen az családi vagy baráti együttlét. Kétségtelen, a társasjátékozás minőségi időtöltés. Olyan idő, melyet intenzíven azzal a személlyel, társasággal töltünk, akikkel együtt vagyunk.   
Tanulási forma
A társasjátékozás indirekt tanulási forma is,  hiszen szinte csak játszani kell megtanulnunk. Nagyon sok készséget, ismeretet a játékok által könnyedén sajátítunk el, fejlesztünk. Össze valamint egymásra hangolja a játékos társaságot. Joggal kijelenthetjük tehát, hogy a társasjátékozás minden életszakaszban az egyik legépítőbb szabadidős tevékenység.  A kategóriáink segítségével könnyedén megtalálhatja minden vásárlónk a hozzá leginkább illő társasjátékot.  
Választáskor
Társasjáték választásakor egyáltalán nem mindegy, hogy családi ajándéknak, gyűjteményi ritkaságnak, partikelléknek vagy éjszakába nyúló sörözések ürügyeként felhasználandó tevékenységnek tekintjük-e a társasozást. Ha valaki a gyerekeivel szeretne több időt tölteni,  annak érdemes egy viszonylag egyszerű, mesefigurákkal vagy képregényhősökkel teli játékot választania   – A játék itt kezdődik.
A kép illusztráció !  
Vásárlási információk:
Tisztelt Érdeklődő!
Ön jelenleg egy cég termékét böngészi. Ennek megfelelően csere nem aktuális, az ár fix, a számlát küldjük a termékkel!  
A termékhez elérhető szállítási módokat és aktuális árakat (ez termékenként eltérő lehet) a szállítási információk fülre kattintva tekintheti meg!


Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2020-08-25 07:04 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése