2020. december 31., csütörtök

Kisérettségi feladatsorok magyar nyelv és irodalom - Jelenlegi ára: 1 938 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1316511
Kovácsné Szeppelfeld Erzsébet
Kisérettségi feladatsorok magyar nyelv és irodalomból 9-10. évfolyam - A 2017-től érvényes érettségi követelményrendszer alapján
Kiadványunkban tíz, a középszintű érettségihez hasonló felépítésű írásbeli feladatsor található, amelyek a 9. és a 10. évfolyam tananyagát ölelik fel. A könyv a tudásszint felmérése mellett a kompetenciaalapú képzést is segíti, ugyanis az érettségin ilyen jellegű feladatok szerepelnek. A szövegértési feladatokhoz részletes javítókulcsot mellékeltünk, a szövegalkotási feladatokhoz megadtuk a lehetséges tartalmi elemeket. A kötet a feladatok megoldásai mellett tartalmaz egy módszertani bevezetőt, ezáltal önálló tanulásra is alkalmas. A könyvet a 2017-től érvényes érettségi követelmények alapján dolgoztuk át. Ajánljuk iskolai vagy otthoni gyakorláshoz és ellenőrzéshez egyaránt, illetve azoknak a pedagógusoknak, akik szeretnék felmérni az általuk oktatott osztályok tudásszintjét.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 1 938 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 11:32 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése