2021. június 19., szombat

Gyümölcsdaráló cefre bor must készítéséhez gyümölcs daráló szőlő alma stb (W2) - Jelenlegi ára: 41 990 Ft

A jó gyümölcskeverék elengedhetetlen a gyümölcslé, aromák vagy must előállításához. Ez a daráló kiválóan alkalmas bogyók, szőlő, alma, körte, burgonya és más puha gyümölcs / zöldség őrlésére. A kemény gyümölcsök és zöldségek, például cukorrépa, sárgarépa, valamint éretlen és szilárd , kemény gyümöcslöcs azonban nem alkalmasak ezen darálóval való őrlésre.
Az alma, a körte, a birs és hasonló rokon gyümölcs különösen ideális a további feldolgozáshoz. A gyömölcs darálásával nagyobb hozamot várhatunk, pálinka, bor , cefre stb készítése során.
Ha ezt a zúzógépet használja gyümölcsre és zöldségre, az őrlendő termékek tökéletes állagot kapnak. A szilárd forgácsoló mechanizmust (aluminium ötvözet) a kézi működtetés könnyen vezérelheti. A rozsdamentes acélból készült tölcsért négyszögletes acélcső alapkeretére szerelték. A tölcsér kapacitása 7 liter. Az alapkeret gumi lábakkal van felszerelve a biztonságos állványhoz.
Ezen kézzel működtetett gyümölcs- és zöldség aprító mérete 57, 5 x 48, 5 x 25, 5 cm. Könnyen tisztítható és gazdag terméshozamot biztosít.


Jelenlegi ára: 41 990 Ft
Az aukció vége: 2021-06-20 10:08 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése