2021. július 31., szombat

Könnyező Pálma 1. - Jelenlegi ára: 3 500 Ft


Könnyező Pálma 1.
(vöröscserepes. )
Személyes átvételt javaslom, mert nem könnyű és a növény könnyen sérül.
Ezt a növényt nem postázom!
Cserepet nem tudok hozzá adni. Ne kérd.
*******
https: //drive. google. com/open? id=1_1hN50bRkgVbLrULpOCMog6zrTA5LbSG
Szállítási és postázási adatok:  
A  növény  Szentes található.
Posta: Csak törékenykén vagyok hajlandó postázni! A  vásárlástól számított 8 munkanapon belül lesz kiszállítva a termék. Jelenleg Szentesen tartózkodok.
Szállító:  Magyar PostaFutárszolgálattal nem  küldök. A Posta egyszerűbb. A futárszolgálat nyomatót igényel és nekem olyan nincsen. Nem rendelkezek nyomatóval. Így marad a postai csomagküldés.
Postára adás, csomag küldése:  
Amint megjelenik a pénz a számlámon, általában még aznap postára kerül a csomag vagy az ezt követő napon.. Ha nem leszek, akkor ez a pénzfogadás ellenőrzése manuálisan a bankban történik. Ha 14 óra után utalod el a pénzt , akkor az már csak másnap jelenik meg a takarék számláján,
A csomagot és a levelet csak térítvényes ajánlott elsőbbségi levélként postai levélként/csomagként kerülhet postára a Magyar Postai díjszabás alapján. (Csak aláíráskéréssel)
Egyéb eltérő szállítási módban a vevőt terheli a felelősség és ilyen eltérő esetekben nem adok semmiféle garanciát. A hirdető és a postázó személy különböző személy lehet. (Nem minden esetben a sajátomat hirdetem meg. )A későbbiekben ez azért fontos, mert ha esetleg valami történne velem, akkor van aki kiküldi azt amit megvásárolt. Tehát ha történik velem valami , akkor nem veszik el a vásárló pénze. Ezek a személyes holmijaim. Otthoni felhasználásra vannak. Gyűjteményből vannak. Van Magyarországon is magán gyűjteményem és Angliában is . Illetve van Hollandiában is. Az árút küldő személy minden egyes meghirdetett " terméknél " más és más lehet.
Postára adás:.  Aznap vagy másnap .
A Postára nem biztos , hogy én fogom eljuttatni az árút. Jelen esetben , majd az édesanyám. 8 munkanapon belül Anglia esetében. Ritka esetben Magyarországon is ennyi idő. Ha felfordultam , akkor logikus, hogy ennél hosszabb idő is lehet.
Különleges esetekben 3-5 nap.
Kivételes esetben max. 30 nap.  Ez esetben teljes pénz visszafizetési garanciát adok, ha nem érkezne meg a csomag.  
Postai csomagküldés időtartamárért felelősséget nem vállalok!: (1-3 nap általában) Magyarországon belül. Anglia esetében a postai szolgáltatás választásától függően. 3- 24 nap.  Angliából csak aláírás kéréssel lesz kiküldve az árú.
Postaköltség:  A jelenlegi Magyar Posta díjszabása alapján történik.
A csomag átvételét a csomag megrendelőjének alá kell írnia!
A postás belenyomja a kezedbe a csomagot. és csak az veheti át aki megrendelte. Személyi igazolvány szükséges az átvételhez.
Egyéb esetben a Postán veheted át a csomagot ! )
Személyes átvétel:  Szentesen lehetséges előzetes egyeztetés után.
A vásárlónak kell eljönnie a meghirdettet termékért .
Személyes átvétel előfeltétele a meghirdetett termék előzetes kifizetése.  
Az átvételnél átvételi bizonylatot kell aláírni a vásárlónak! (Nem minden esetben, de a legtöbbször alá kell írnia. )
Személyes kiszállítás nincs!!! Ezt az árút az édesanyám fogja postázni, mert én kórházban leszek.
Alkudozás és részletfizetés nem lehetséges! A feltüntetett árat kell kifizetni.
Fizetés:  banki átutalással!  vagy készpénzben fizetheted be a bankba a pénzt! Vagy személyes átvételnél készpénzben.
Személyes átvételnél nincs postai költség és a helyszínen is kifizetheted az árú ellenértékét, amennyiben otthon vagyok, ha nem akkor az édesanyámnak, de egyes árúk esetében fel van tüntetve , hogy kinek kell fizetni. (Van átvételi elismervényes személyes átvétel is , az eredeti tulajdonos által. ) (Előfordul, hogy nálam van a termék és mégis pl.: Svédországi bankszámlára kell fizetni, mert a tulaj svéd, de Londonban dolgozik. )
Személyes átvételnek 48 órán belül kell rendeződnie. (Nem várok heteket. Csak akkor vásárold meg a terméket, ha 48 órán belül rendezni tudod a vásárlást. Ha nem tudod rendezni, akkor nincs személyes átvétel. > Marad a postai úton való csomagküldés. )Utánvétes csomagküldés nem lehetséges!
Jelzem minden esetben: (Ha én nem leszek , akkor nem tudom , hogy hogyan jelezzem. )
Az édesanyám manuálisan ellenőrzi a bankot , hogy megérkezett-e a pénz. (Nem rendelkezem online banking szolgáltatással. ) 
Jelzem minden esetben az alábbi eseményeket:
A pénz beérkezését. (A pénz beérkeztének az ellenőrzése manuális úton történik. Nem rendelkezem online bankkal és banki szolgáltatásokkal. Tehát személyesen a bankban történik az ellenőrzés. )
A csomag postára adásának idejét.
A csomag várható kézbesítési idejét.
Az elküldött csomag/levél postai feladásának térítvényes feladási szelvényének szkennelt másolatát a vásárló megkapja a feladás napján e-mailben . ( ha esetleg nem működne a szkenner, akkor is értesítve lesz a vevő) A termék feladója eltérhet a nevemtől!
Csomagolás:  Buborékos borítékban, SMD védett antisztatikus duplán védett csomagolással.  A Használd alaplapok esetében nincs ilyen csomagolás . Előfordul, hogy nem tudok hozzá adni antisztatikus zacskót.
Garancia ékszer esetében: Eredetiségi garanciát adok. Ha tönkreteszed az a te felelősséged. Nem romlandó árú.
Garancia:  Erre a gyűrűre nem tudok garanciát adni. Fogalmam sincs , hogy milyen finomságú, és milyen márkájú.
Garancia: 1 hét processzorok esetében , rendeltetés szerű használat mellett. (Van aki nem ad garanciát az eladott procik mellé)
Cseregarancia. A procit vissza kell küldeni és ki lesz cserélve, mert konfigurációban lett vásárolva.  Van amire nincs garancia . ez fel van tüntetve külön. Ezen procikra , akkor érvényes ez a garancia , ha a cégnek van még rá jót állási garanciája. Én nem adok garanciát. Én max csak tesztelem és véleményezem az adott árút. Ezért pénz nekem NEM JÁR!  (Mégis az én áramomat és időmet használják és sokszor sürgetnek is ezért. ) (Egy olyan CPU-ra , ami használt , ne várjon senki cseregaranciát. A proci számai minden esetben regisztrálva vannak! )
A csere ideje ennél a típusnál, ha tönkremenne, akkor 2~3 hét. (Amennyiben van garancia. Jelenleg tömegesen van hirdetve több árú is , amire nem jár cseregarancia. )( A vásárlónak indokolt esetben a saját költségén kell vissza juttatnia az árut eredeti állapotában. A visszaküldött termék ellenőrzésre újratesztelésre kerül, ennek a költsége levonásra kerül, adatlapon feltüntetettek szerint. ) Tőlem pl. processzor nem kerülhet ki hibásan. Hibás termék árusítására nem jár garancia . Ha eladásra kerül ilyen , akkor az fel van tüntetve, hogy "hibás"!
Független szakember végzi a tesztelést problémás esetben Szentesen.
Szakszerűtlen és szakember nélküli beszerelésért és nem rendeltetésszerű használatért felelősséget nem vállalok!
 
Problémás ügyek rendezése:  Csak a helyi bíróságon Szentesen, vagy Szegeden.
Garancia:  
Teljes garanciát csak rendeltetésszerű használat és beszerelés esetén tudnék adni. A felhasználó/használó által nem rendeltetésszerű használtból származott károkért felelősséget nem vállalok. 1 hét. A termékek háromszorosan tesztelve vannak és ezért is készül több kép a termékekről, hogy lásd az állapotát, illetve működés közben is készülnek a termékről képek. Rossz terméket nem árulok, mert rontaná az üzletem. Ha hibás terméket hirdetek , akkor a legjobb tudásom szerint feltüntetem a termék hibáját. Elég kemény tesztelési feltételeknek vannak kitéve a termékek. Pl.: ha a magfeszültsége magasabb az alapértéknél akkor kuka, akkor is ha működik, etc..  A processzorral való kísérletezésért garanciát nem vállalok. Azért van a kompatibilitási lista, hogy ellenőrizd a CPU/alaplap kompatibilitását.  
Ha nem találod benne a saját alaplapodat, vagy a procid, akkor az interneten keress rá a kompatibilitására. A saját processzoroddal kísérletezz, ne az enyémmel. Saját felelősségre kísérletezz a saját tulajdonoddal.
Postaköltség nem visszatérítendő költség. Pénzvisszafizetés:  Ha a termék a leírásnak nem megfelelő vagy hibás. ( 3 szorosan tesztelve vannak az általam eladott dolgok. ) Abban az esetben kapja vissza a vevő a pénzét ha, a vevő a terméket hiánytalanul az eredeti állapotában saját önköltségén visszaküldi és bebizonyosodik, hogy tényleg hibás . A postaköltség nem visszatérítendő költség. Kompatibilitásból eredő problémák a felhasználó felelőssége.
Pénzvisszafizetés: a feltüntetett összeg (vásárlási összeg kerül visszafizetésre, más nem. A visszautalás költsége a vásárlót terheli. Ez a költség levonásra kerül. )Értékelés: Nálam csak igen rossz esetben létezik negatív vagy semleges értékelés .
A csomag megérkezését jelezned kell. Ezen feltételek szerint maximálisan 2 napon belül meg kell érkeznie a csomagnak hozzád. Ha nem érkezik meg és nem szólsz időben, akkor az ELADÓ-nak azaz nekem kell utána járnom a csomagnak. Ezért kérném az azonnali visszajelzést a csomag megérkeztéről. Amennyiben kórházban vagyok, akkor értelem szerűen nem tudok utána menni a dolgoknak. Vásárlási-fizetési feltételek:
Csak az vásároljon, aki  ki is tudja fizetni a vásárlási értéket és a postai díjat!  (Vaterás eladásnál)
A vevőnek 48 órája van kiegyenlíteni a számlát a vevőnek Takarék  bankszámlára. Vagy személyesen átadni a pénzt. Ha ezen időn belül a vevő nem rendezi a ’ számlát ’ , nem érkezik be a pénz, akkor nem várakozok rá, azaz újrahirdetem a meghirdetett terméket és negatívot adok a Vaterán. A végtelenségig nem várakozok, hogy ’ majd rendezi vagy nem rendezi’  a vásárlását. Ha van pénze vásárol, ha nincs pénze , akkor nyilvánvaló, hogy nem kell vásárolni.
Egyéb fizetési módokról érdeklődj.
Az ellenőrzött és a Teljes vásárló a vásárlást követően 2 órán belül jelentkezzen, amiben a vásárlónak közölnie kell a fizetés várható idejét és közölnie kell a pontos POSTAI CÍMÉT!!! Van aki úgy gondolja , hogy Hónap elején megvásárolja az árút és majd következő fizetéskor fizeti ki , ez nem működik.
Nullás és negatív értékelésű vásárlónak nagyon kell igyekeznie és betartania a vásárlási feltételeket. Az ellenőrzött és teljes jogú felhasználó esetében, ha 2 órán belül nem jelentkezik a vásárló nálam e-mail-ben , akkor terméket újra hirdetem és negatív értékelést kap. (Megjegyzésül, ha leütsz egy terméket , akkor én nem tudom eldönteni , hogy a Vásárló milyen szándékkal ütötte le a terméket. )Nem fogadom el az egyes banki átutalások rögzített képeit, mert ez hamisítható és csak a pénz beérkezése után lesz elküldve az árú.
Megjegyzés: Ha bemész a boltba és vásárolni akarsz valamit, akkor a pénztárhoz viszed. Ott kapsz limitált időt a fizetésre. Itt is így működik.
Csere – beszámítás nem érdekel! (Meghallgatom az ajánlatod, de ha 24 órán belül nem válaszolok akkor nem érdekel. Beszámítás csak az általam elfogadott feltételek szerint történik piaci ár alatt! )
 
Tehát árat én mondok a beszámításkor, bár nem számítok be! Azért tehetsz ajánlatot: )) . Ez az én tulajdonom.  Van ami nem az én tulajdonom , de én árusítom ki , vagy én hirdetem , de a tulajdonos fogja kipostázni. Továbbá fenntartom a módosítási és az eladástól való elállási jogom. (Más tulajdonárért nem vállalok jogi felelősséget. )Magyarázat:  Ezen pont létrehozására azért volt szükség, mert közben valami vagy történt az áruval:  vagy az eredeti eladó meggondolta magát vagy én gondolom meg magam olyan okból kifolyólag, hogy ha a vevő olyan magatartást mutat, amely minősíthetetlen és inkább nem foglalkozok a vevővel, mert problémás vagy pedig személyes okokból nem jön létre az üzlet)
Ilyen esetben a vevő természetesen 2 héten belül visszakapja a pénzét (a meghirdetett árú értékét + postaköltséget), ha átutalta . Ha el lett küldve a postán az árú , akkor a postától kérje vissza a pénzt, ne tőlem.
Amennyiben nem utalta át, akkor természetesen nem kap!: )
Egyéb pénz nem jár ! Értékelés: Nem fogadok el negatív értékelést: A hazudozásért , a meggondolatlanságért , a kommunikáció hiányéért, a trágárkodásért, a figyelmetlenségért negatív értékelést adok.
Van egy negatív értékelésem: A hölgyemény nem volt hajlandó sem kommunikálni és nem volt hajlandó olvasni sem , pedig mindent részletesen leírtam a számára és a saját hülyeségéért nekem adott negatív értékelést. Utána még el is kezdett hazudozni. Az ilyet nem fogadom el. Büntető eljárásban fog részesülni, aki félrevezető értékelést ad, vagy hitelrontást követ el.
Jogi információ: ez egy privát felhasználói eladási és aukciós oldal, tehát számla vagy ÁFÁS számla nem jár!
A fenti terméket máshol is hirdetem tehát mielőtt ’ leütöd’ – megvásárlod, kérdezz rá, hogy megvan-e még.
A fentiek ’ feltételek’ tudatában vásárolj!
Köszönöm, hogy végigolvastad.
Este 22. 00-tól tudok válaszolni. Ha kórházban leszek, akkor nem biztos , hogy válaszolni tudok.
Az édesanyám pedig nem műszaki zseni.
Amennyiben kérdésed van, szívesen válaszolok. Nem biztos , hogy tudok válaszolni , mert kórházban leszek, de az édesanyám telefonon tud válaszolni , viszont Interneten nem tud. Nem használ internetet. Ezen hirdetés 2020 október és December 29 között fog megjelenni utána nem árusítok.  Vásárlás utáni jelentkezéskor, ha nem jelentkezek e-mailben, az általad írt levélre , akkor kérlek csörgess meg. Köszönöm előre is. Szép napot.
Több termék, amiket folyamatosan töltök fel: https: //drive. google. com/open? id=1czM825k5PaLW1VbbldRTd8wUqwU4LfVM


Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2021-08-01 02:15 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése