2021. július 30., péntek

PS4 - Worms Battlegrounds - Jelenlegi ára: 4 860 Ft

Worms Battlegrounds
Tesztelt , hibátlan működés.
Fizetési információk:
Bankkártyás fizetés
Utánvét
Személyes átvétel
 
Szállítási információk:
GLS:
 bankkártyás/átutalásos fizetés: +890 Ft.
 utánvét: +1190 Ft.
Személyes átvétel:
Nyíregyházi üzletben (H-P.: 10-17h Sz.: 10-13h)
Budapesten az II. kerületben előre egyeztetve, rendelést követő 1-5 munkanaptól
Szállítás bélelt borítékban.
 
A Worms Battlegrounds úgy repít majd vissza minket a sorozat gyökereihez, hogy közben rengeteg újdonsággal is kecsegtet számunkra, így a múzeumi környezetnek köszönhetően soha nem látott változatosság vár ránk a pályákon. A különféle tárlatok és kiállítások mellett ugyanis történelmi korok és csaták elevenednek meg a háttérben, de a kukacok háborúskodása során az ipari forradalom és az inka romok is helyszínt biztosítanak a harcoknak.
Természetesen magát a játékmenetet nem érte radikális változás a Worms Battlegrounds keretein belül, így a jól ismert oldalnézetes, csapatalapú összecsapások várnak ránk, amelyeket egyedül is levezényelhetünk, azonban csak barátaink oldalán válnak igazán nagy élménnyé a humoros momentumok. Az alkotás ugyanis még mindig kiemelkedő hangsúlyt fektet a többjátékos módra, hogy a rajongók a lehető legváltozatosabb formában tudják kivitelezni a kukacháborúkat, és mindehhez 65 különféle ? köztük 10 vadonatújjal ? fegyvert használhatnak majd fel.
Az újdonságként érkező pályaszerkesztő mellett ? amelyekkel saját csatatereket építhetünk ? olyan visszatérő funkciók is várnak majd ránk a Worms Battlegrounds-ban, mint a kasztok és az osztályok, vagy a víz használatának lehetősége, amivel akár teljes csaták végkimenetele felől is dönthetünk.
Elérkezett az idő, hogy a Worms-sorozat újgenerációs formában is megmutassa az erejét!
A klasszikus játékmenet, rengeteg ismerős pillanat és igazán hasfalrengető humor vár rád ? a rengeteg újdonság társaságában!
Csak egyetlen célod van: pusztítsd el az ellenséges kukacokat, amihez olyan őrült fegyvereket használhatsz fel, mint a szent kézigránát vagy a teleport-puska!
 
Alapítva 2009
 

Jelenlegi ára: 4 860 Ft
Az aukció vége: 2021-07-30 13:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése